Χάρτινα φανάρια για διακόσμηση βάφτισης ή γάμου

ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΧΑΡΤΙΝΟ

Διακοσμούμε και ζωγραφίζουμε το φαναράκι όπως εσείς θέλετε!

To Φαναράκι κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ειδικό πυρίμαχο χαρτί παγκοσμίως πατενταρισμένο. Τα φαναράκια προέρχονται από παλαιό Μεξικάνικο έθιμο, όπου σε θρησκευτικές εορτές και πανηγύρια, τιμούσαν τους Αγίους ανάβοντας πυροφάνια σε δρόμους και πλατείες.
Αργότερα το έθιμο μεταφέρθηκε στις νότιες πολιτείες της Αμερικής και σε χώρες της Μεσογείου. Χρησιμοποιούταν κυρίως από δήμους και ενορίες για την διακόσμηση δημόσιων χώρων και για διάφορες εκδηλώσεις.




 Τα Χάρτινα Φανάρια-Σακούλες είναι μία έξυπνη και θαυμάσια λύση για να δημιουργήσετε την ρομαντική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε στον χώρο σας. Κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενο μη εύφλεκτο υλικό προσδίδουν φως και ζεστασιά στις καλοκαιρινές σας νύχτες στον κήπο ή την βεράντα, το μπάρμπεκιου, την πισίνα και δημιουργούν ένα παραμυθένιο εφέ σε κάθε εκδήλωση και γεγονός, όπως γιορτές, γενέθλια, γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, εγκαίνια, εκθέσεις κλπ. Ένα gadget για να δώσετε εσείς και οι φίλοι σας στις απλές ή ξεχωριστές σας στιγμές ένα πραγματικά ονειρικό χρώμα...

Κατασκευασμένα από μη εύφλεκτο υλικό
*Ανοίξτε τα φανάρια και ρίξτε λίγο χώμα ή άμμο μέσα
*Τοποθετήστε τα σε απόσταση 1-1.5 μέτρο μεταξύ τους για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα
*Τοποθετήστε ένα κερί στο εσωτερικό, σφηνώνοντας το στην άμμο και ανάψτε το
*Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά φυλάσσοντας τα σε ξηρό μέρος
*Διαστάσεις: 27 x 17.5 x 2 cm (M*Π*Y)
*Βάρος: 0.18 Kg 







Δεν υπάρχουν σχόλια: